Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei, 7 februarie 2021. Ponturi Australian Open: pariem pe Simona Halep și Miki Buzărnescu

Simona Halep și Miki Buzărnescu, pe terenul de tenis

Biletul zilei, 7 februarie 2021. Ponturi Australian Open: pariem pe Simona Halep și Miki Buzărnescu. Ambele meciuri se dispută în dimineața zilei de luni, primul este în jurul orei 07:00, în timp ce Halep este programată să joace la ora 10:00.

Biletul zilei, 7 februarie 2021. Ponturi Australian Open

  • Bianca Andreescu – Miki Buzărnescu este programat să se dispute de la ora 07:00, ora României. La acest duel marea favorită este Andreescu, bookmakerii îi oferă cota 1,18, însă lucrurile nu stau chiar atât de bine pentru jucătoarea din Canada. Nu a mai jucat un meci oficial din octombrie 2019 și îi va fi destul de greu la revenire. De aceea cred că Miki Buzărnescu poate să producă surpriza.

Pariem pe Simona Halep și Miki Buzărnescu

  • Simona Halep debutează pe tabloul principal a aAustralian Open 2021 împotriva lui Lizette Cabrera, în jurul orei 10:00. Jucătoarea noastră este favorita numărul doi la câștigarea Grand Slam-ului și are o cotă infimă pentru a se impune la primul meci. Cabrera nu pare deloc capabilă să-i pună probleme, are un joc extrem de modest și probabil va pierde repede cu Halep.
Biletul zilei, 7 februarie 2021. Ponturi Australian Open: pariem pe Simona Halep și Miki Buzărnescu

Biletul zilei, 7 februarie 2021. Ponturi Australian Open: pariem pe Simona Halep și Miki Buzărnescu

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Bilete câștigătoare