Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 7 ianuarie 2020. Revanșa lui Guardiola

Biletul Zilei, 7 ianuarie 2020. Cam acesta este titlul meciului dintre City și United. „Cetățenii” au pierdut ultimul duel direct, scor 1-2, chiar pe propriul teren. Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe la acest moment, rezultatul a fost o surpriză extrem de mare. Fotbalul îți oferă mereu momente în care îți poți la revanșa, să vedem răspunsul lui Guardiola.

Biletul Zilei, 7 ianuarie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Meciul acesta contează pentru prima manșă a semifinalei de Cupa Ligii Angliei. Mai mult ca sigur că vom vedea destul de multe rezerve, calendarul a fost foarte aglomerat în ultima vreme și este cazul să mai joace ți fotbaliștii care stau mai mult pe băncile de rezerve. La City totul este ok, rezervele sunt de un nivel foarte bun și vor face lucruri ok pe teren. Problema este că United are doar puști de viitor pe banca de rezerve.

Biletul Zilei, 7 ianuarie

  • Totuși, având în vedere că este un sezon ratat pentru ambele echipe în Premier League, s-ar putea să vedem un meci destul de bun. City are ca și obiectiv Liga Campionilor, dar acolo îi este extrem de greu, sunt echipe mult peste nivelul lui United. Cum campionatul este compromis datorită lui Liverpool, City are ca și obiectiv intern, una dintre cele două cupe domestice, iar Cupa Ligii este cea mai la îndemână.
  • United se gândește că dacă a reușit în meciul de campionat, de ce să nu reușească și acum. Tindem să le dăm dreptate gazdelor de azi, au super jucători în atac, fotbaliști ce au viteză și execuție, oameni ce pot face diferența destul de ușor într-un meci. Fiind o dublă manșă, parcă prima șansă este de partea lui City, având în vedere componența întregului lot.

Biletul zilei din 07.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii