Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 7 mai 2019. Gloria este a celor ce încearcă

Jucători Liverpool, bucurie după gol.

Liverpool este într-o situație fără ieșire, în Champions are un deficit de 3 goluri, în campionat are un deficit de un punct, cu o etapă până la finalul sezonului.

Biletul Zilei 7 mai 2019

„Cormoranii” sunt fără Firmino și Salah, doar o minune i-ar aduce lângă coechipieri pentru acest meci. Barcelona are tot lotul valid. Liverpool a făcut un meci fantastic în tur, „cormoranii” au dominat de o manieră impresionantă partida și au avut numeroase ocazii de gol. Diferența a fost făcută la finalizare, Mane, Milner și Salah au ratat cu seninătate ocaziile avute, iar Suarez și Messi au marcat cum au prins vreo oportunitate.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei 7 mai 2019

Biletul zilei 7 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 7 mai 2019

Deficitul de trei goluri pare de neremontat, este de neremontat, Liverpool avea o șansă dacă și Messi era indisponibil la Barcelona. Fără doar și poate, Klopp o să-și motiveze atât de tare jucătorii, încât aceștia vor da totul pe teren în primele 30/40 de minute, dacă printr-un miracol reușesc să marcheze vreo două goluri, iar Messi și compania nu vor marca, atunci lucrurile prind contur.

Dacă Liverpool este în stare de ceva pe lumea asta, acest lucru se poate întâmpla în această seară. Dinamica în care evoluează echipa lui Klopp, felul cum jucătorii se dedică pe teren, suporterii care vor împinge echipa spre atac, sunt doar câteva din elementele ce o avantajează pe echipa gazdă. De partea cealaltă, Barcelona are așa multă experiență, încât nici nu își pune problema vreun moment că poate rata o astfel de oportunitate. Și atunci când îl ai pe Messi în echipa ta, totul pare mult mai ușor. Acest meci o să fie decis de soartă și de atitudinea pe care o vor avea cei 22 de jucători din teren. Imposibilul este posibil, trebuie doar să crezi că poți dărâma munții.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii