Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 7 noiembrie. Meci intens la Roma

lazio
lazio

Acolo unde Celtic se duelează cu Lazio, iar CFR are mare nevoie de o victorie a celor de la Celtic. Dacă totul decurge bine și în meciul nostru, atunci suntem calificați din această grupă complicată. Lazio nu face concesii acasă. Feyenoord poate profita de lista lungă de accidentări de la oaspeți.

Biletul Zilei, 7 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Celtic se află într-o postură tare ok, dacă nu pierde acest meci, Celtic își face un culoar tare bun pentru o calificare destul de puțin scontată. Scoțienii au legat două victorii și sunt pe val în acest moment, iar cei de la Lazio sunt cu gândul mai mult la Serie A.
  • În general, Lazio a folosit foarte multe multe rezerve în Europa League, așa că acest risc a fost asumat de echipa gazdă. Chiar și așa, Lazio are suficientă calitate în atac, pentru a încerca o victorie în meciul de azi. Lazio nu a pierdut vreun meci din acest sezon disputat pe propriul teren.

Biletul Zilei, 7 noiembrie

  • Feyenoord nu este atât de departe de liderul grupei, iar dacă ne uităm pe lista de accidentări de la Young Boys, atunci olandezii au o șansă bună de a reintra în grațiile calificării. Totuși, jocul lui Feyenoord lasă mult de dorit în ultima vreme, iar campionii Elveției, joacă un fotbal bazat foarte mult pe atac.
  • Frankfurt vine după marea izbândă cu Bayern, scor 5-1. Nemții au legat două victorii și în Europa League, iar aceste lucruri le-au dat un super moral în acest moment. Cu o victorie în meciul de azi, Frankfurt pune capăt emoțiilor calificării.
  • Standard a pierdut ultimele două dueluri din Europa League, iar în acest timp a primit 6 goluri. Doar o victorie o menține pe Standard în cursa calificării, dar aceasta se obține extrem de greu în fața unei echipe precum Frankfurt

Biletul zilei din 07.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare