Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 7 octombrie. Profităm de meciurile din Liga 1

Două partide ce închid etapa de Liga 1 formează biletul principal de azi. Chindia joacă un fotbal spectacol, iar acum poate profita de letargia care a cuprins Voluntariul. Astra are un super lot, trebuie să demonstreze acest lucru și pe teren. Ambele partide se anunță destul de interesante.

Biletul Zilei, 7 octombrie. Budescu o conduce pe Astra spre victorie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Giurgiuvenii vin după înfrângerea cu Chindia, înfrângere puțin scontată la startul sezonului. Astra și-a adus super fotbaliști, însă aceștia nu formează o adevărată familie. Astra este în afara locurilor de play-off și orice pas greșit de acum încolo, poate să ducă echipa din Giurgiu și mai departe de aceste locuri.
  • Hermannstadt a legat două înfrângeri consecutive, timp în care nici nu a marcat vreun gol, plus că în ultimele cinci etape de Liga 1, Hermannstadt a marcat doar într-una dintre acestea, victoria cu Chindia, scor 2-1. Sibienii au primit foarte multe goluri până acum, iar apărarea trebuie pusă în ordine pe perioada pauzei competiționale.

Chindia profită de naivitățile ilfovenilor

  • Suntem curioși cât mai rezistă Bergodi la Voluntari, probabil că are vreun contract beton, altfel era demis de multă vreme. La TV, după fiecare meci, Bergodi ne explică de ghinionul pe care îl are echipa și de greșelile individuale ale jucătorilor, însă nu se vede vreo luminiță la orizont. Ilfovenii au 8 înfrângeri sezonul acesta, iar linia de clasament este una dezastruoasă.
  • Chindia poate și trebuie să profite de acest lucru, suntem siguri că Viorel Moldovan își poate capacita jucătorii pentru o nouă victorie. Chindia trebuie să fie precaută, dar nici să exagereze cu acest lucru. Voluntariul este o echipă rănită, așa că trebuie profitat de moralul scăzut al acesteia.
  • Astra se poate impune și trebuie să se impună, alt rezultat fiind egal cu dezastrul. Chindia poate să câștige la Voluntari, depinde de cât de motivată intră pe teren, mai ales că gazonul este unul ce o poate ajuta pe echipa oaspete.

Biletul zilei din 07.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii