Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 8 ianuarie 2020. Două meciuri pentru profit!

Real Madrid

Biletul Zilei 8 ianuarie 2020. Două meciuri pentru profit! Astăzi, meciul zilei este cel dintre Valencia și Real Madrid, din Supercupa Spaniei. Din acest sezon, această competiție se joacă pe tip Final Four, în afara Spaniei și Europei.

Biletul Zilei, 8 ianuarie

  • Valencia a început cu dreptul anul 2020, reușind să se impună în primul meci disputat în acest an, pe teren propriu, scor 1-0 cu Eibar. Liliecii au avut parte de un meci mai greu decât se așteptau, așa că victoria a fost foarte muncită.
  • Acum, joacă pe teren neutru în fața celor de la Real Madrid, ocupanta locului doi din La Liga, la egalitate cu FC Barcelona, pentru un loc în finala competiției.
  • De partea cealaltă, Real Madrid s-a impus și ea în primul meci din 2020, scor 3-0 la Getafe, și a reușit să o egaleze pe Barca în vârful clasamentului.
  • Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, în campionat, la Valencia, când meciul s-a terminat la egalitate, 1-1. Acum, ne așteptăm să câștige Real Madrid.

Biletul Zilei, 8 ianuarie

  • Celălalt meci de pe bilet le pune față în față pe Leicester și Aston Villa, în Cupa Ligii Angliei.
  • Leicester vine după o victorie cu Wigan, scor 2-0, în timp ce Aston Villa a fost învinsă în Cupa FA de Fulham, scor 1-2.
  • Ne așteptăm ca Leicester să se califice mai departe în această competiție.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii