Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 8 iunie 2019. Naționalele vor la Euro 2020

Suntem în febra preliminariilor, Campionatul European se dispută și la București. Este de vorba de patru jocuri, așa că sperăm să avem echipa noastră prezentă.

Biletul Zilei 8 iunie 2019

După ce aseară am scos un egal în Norvegia, după un joc modest, băieții noștri se pregătesc de un duel aparent lejer. Însă trebuie să fim foarte atenți, fotbalul s-a schimbat mult în ultima vreme. Turcia este într-o grupă cu Franța, ambele au plecat perfect în această campanie, dar astăzi vor decide cine merită șefia grupei. Despre Franța nu sunt multe de spus, chiar dacă lipsesc anumiți jucători, francezii au așa multe talente încât lipsa câtorva nici nu mai contează. Surpriza plăcută este Turcia, în perioada Lucescu jocul nu mergea, însă ceva s-a schimbat în mandatul noului antrenor. Turcia și-a descoperit pofta de a juca fotbal, dar trebuie să spunem că se bucură și de foarte mulți tineri promovați de „IL Luce”.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilai din 8 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 8 iunie 2019

Grupa din care face parte Italia este una complicată, Grecia, Bosnia și Finlanda, fac parte din aceasta. Italienii au plecat perfect la drum, două victorii fără gol primit, dar acesta o să fie primul meci din deplasare. Grecii sunt pe locul secund și vin după un 2-2 extrem de muncit în Bosnia. Ultimele două dueluri directe s-au terminat la egalitate. Germania este într-o grupă destul de complicată, din ea făcând parte și Olanda.

Nemții i-au bătut deja pe olandezi și privesc cu încredere spre viitor. Meciul din Belarus se poate complica doar dacă jucătorii nemți nu intră concentrați la fotbal, în rest, nu avem de ce să ne facem probleme cu Germania. Belgia și-a antamat deja primul loc din grupă, a câștigat cu Rusia și conduce grupa I cu trei puncte avans. Belgienii vor face spectacol în această seară, diferența fiind prea mare între cele două formații.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii