Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 8 noiembrie. Se ascute lupta la play-off

Grup jucători Astra
Grup jucători Astra

Astra și Viitorul trag tare pentru a se califica în play-off. Cum FCSB și Dinamo speră să participe în acest format al competiției noastre, locurile par din ce în ce mai puține. Diferența dintre liderul CFR și Botoșani, echipă ce este pe primul loc de play-out, este de doar 8 puncte, așa că avem o competiție echilibrată.

Biletul Zilei, 8 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Bogdan Andone a reușit ceea ce nimeni nu se aștepta. Astra este o echipă ce nu stă la discuții cu nimeni. Faptul că a lucrat foarte mult alături de Șumudică, cel care îi este și cumnat, demonstrează că Bogdan Andone a învățat ceva din acea perioadă. Astra a legat trei victorii consecutive, iar acestea au darul de a aduce foarte multă liniște la Giurgiu.
  • FC Voluntari este într-o derivă fără margini, după ce că este pe ultimul loc, FC Voluntari are doar o victorie în toate cele 15 partide disputate. Ilfovenii au marcat doar de 9 ori și au încasat un total de 28. Normal și logic, Voluntari nu are cum să scoată nici măcar un egal. Budescu și Alibec pot rezolva acest meci de unii singuri, restul se pot apăra în voie.

Biletul Zilei, 8 noiembrie

  • Viitorul a pus capăt formei slabe în etapa trecută, atunci când a câștigat cu Chindia. Acea victorie a fost destul de normală, Chindia fiind o echipă ce joacă fotbal, era normal să fie taxată aspru de Viitorul. Hagi trebuie să rezolve problema gafelor individuale, acestea sunt și cele ce trag toată echipa în jos. Viitorul este pe locul secund, are 28 de puncte, plus că are un golaveraj extrem de bun: 34-18.
  • Hermannstadt nu joacă nimic. Sibienii l-au dat afară pe Enache, deoarece au crezut că la antrenor era buba. Nu a fost așa, Neagoe a venit plin de speranță, dar deja dă vina pe toată lumea și spune că Hermannstadt o să aibă o altă față din iarnă. Pentru că atunci o să aducă el jucătorii. Să nu fie prea târziu.

Biletul zilei din 08.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare