Urmareste-ne

Biletul zilei

UPDATE. Biletul zilei de ieri a fost câștigător! Ne-am bucurat la final, după un bilet „mondial”.

UPDATE

Am mizat pe goluri sâmbătă seară și bine am făcut. Cele patru jocuri alese din preliminariile Cupei Mondiale ne-au adus un câștig de peste 4 ori mai mare. Felicitpri celor care au ales să meargă pe mâna Betmag.ro. Nu ratați analizele celor mai importante meciuri ale zilei și propunerile de bilete Betmag.ro. Vezi biletul mai jos.

_______________________________________________________________________________________________

Calificările pentru mondial sunt pe final, iar ideea de bază este simplă. Echipele trag cu dinții de fiecare punct, de fiecare minge și noi profităm de acest aspect.

Goluri internaționale la final de campanie

Se va juca mai cu vână, fotbaliștii își joacă ultimele șanse de a fi la un mondial, visul de o viață, iar din dârzenie iese fotbal, din fotbal ies goluri. Avem o propunere de bilet pe goluri pentru voi, știm, la naționale mai greu, dar situația o cere.  Armenia este obligată să învingă, iar Islanda nu se va lăsa ușor. Mizăm pe minim două goluri în meci. La fel vom merge și pe celelalte selecții, în ideea că dacă o echipă va deschide scorul, partida se va deschide. Turcia are o cotă bună la minim două goluri în meci, iar boom-ul este Estonia-Belarus, un 1.55 atractiv, la o partidă fără miză, dar tocmai aici e farmecul ei. Să ne bucurăm la final, după un bilet mondial.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

 

Agenții autorizate