Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 8 octombrie. Turris a riscat foarte mult

Nu neapărat prin numirea lui Florin Bratu, ci prin decizia de a renunța la Eric Lincar. Nu ai voie să te superi pe antrenorul care te-a adus până în liga secundă, doar pentru faptul că a luat o decizie împotriva unui jucător important. Totul a plecat din cauza lui Bud, jucător ce a avut o escapadă nocturnă.

Biletul Zilei, 8 octombrie. Turris a riscat mult

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Turris a dominat complet seria de Liga 3 din care a făcut parte, cea în care a fost și Craiova lui Mititelu. În acel an, Turris a trecut și de Rapid în Cupa României, la acea vreme fiind considerată o surpriză. Lotul pe care îl avea Lincar la dispoziție era unul foarte bun. Turris se bucura de sprijinul unor fotbaliști importanți, dar unii dintre aceștia au complotat împotriva antrenorului.
  • În liga secundă, Turris a continuat pe aceeași linie, echipa din Măgurele este prima în clasament și a pierdut primul meci abia etapa trecută. Golaveraul lui Turris este de 20-5, iar acest lucru ne indică totul despre această echipă. După escapada bahică a lui Bud, antrenorul a considerat că trebuie să îi dea acestuia o lecție.

Bratu a preluat o moștenire grea

  • Conducerea a intervenit în discuție și a propus ca Bud să fie reprimit la antrenamente. Lincar a insistat că trebuie dat un exemplu, pentru ca pe viitor să nu mai îndrăznească nimeni. Se aude că Bud a făcut și el multe presiuni către conducere, iar în acel moment patronatul a vrut să-l impună la echipă pe Bud. Lincar nu a acceptat un astfel de lucru și a considerat că trebuie să plece.
  • Buzoienii nu au drept de promovare, fiind o echipă finanțată de la bugetul local, Gloria are interzis în acest an la Liga 1. Jucătorii sunt capacitați la maximum de Ilie Stan, iar locul din clasament este unul demn de evoluția lor. Buzoienii sunt la doar 7 puncte de lider și au primit doar 7 goluri sezonul acesta.
  • Ilie Stan are avantajul de a își cunoaște foarte bine echipa, Bratu nu se poate mândri cu acest lucru. Bratone a venit peste noapte la Turris, iar acest lucru poate să afecteze și liderului ligii secunde. Lincar era un om foarte liniștit, Bratu este un tip ce se consumă mult pe bancă și de multe ori a fost acuzat că își înjură fotbaliștii. S-ar putea ca aceste schimbări să afecteze evoluția lui Turris.

Biletul zilei din 08.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii