Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 9 ianuarie 2020. Mizăm pe Euroliga de baschet

Real Madrid baschet

Biletul Zilei, 9 ianuarie 2020. Ne aflăm la jumătatea drumului, echipele încep să-și găsească ritmul și clasamentul final o să sufere foarte multe modificări. Fenerbahce o să urce foarte mult în următoarea perioadă, startul slab de sezon a fost depășit de băieții lui Obradovic. Realul este într-o formă de zile mari, doar Barcelona a reușit să îi bată pe madrileni în ultima vreme.

Biletul Zilei, 9 ianuarie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Panathinaikos a reușit o super victorie în ultima etapă, s-a impus după Over Time la ȚSK Moscova acasă, scor 106-102. Cu această victorie, Panata a pus capăt unei serii de două înfrângeri. Grecii au meci cu echipe ce se află imediat sub ei în clasament, italienii de la Milano. Aceștia au un sezon decent până acum, Milano are 7 victorii din 9 partide disputate acasă, iar acest fapt este esențial în parcursul italienilor din Euroliga de baschet.

Biletul Zilei, 9 ianuarie

  • Fener este obligată să câștige meciul cu Baskonia, pentru turci nu există un altfel de rezultat. Fener a reușit doar cinci victorii până acum și se află destul de departe de zona play-off-ului. Obradovic a început să realizeze unde este problema echipei sale și a reușit 3 victorii consecutive, două în campionat și una în Euroliga. Victoria obținută la Olympiakos în etapa trecută, a fost și cea care a readus plăcerea de a juca baschet la Fener.
  • Real Madrid domină destul de clar pe oricine în acest sezon, sunt doar câteva echipe care pot să-i facă față cu succes într-un meci cu miză. Madrilenii au doar 3 înfrângeri în sezonul acesta, iar în partidele disputate pe propriul teren până acum, Real Madrid s-a impus de fiecare dată și au fost 17 partide în total. Zalgiris vine după două victorii consecutive, dar aici o să se întrerupă această serie pozitivă.

Biletul zilei din 09.01.2020

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii