Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 9 noiembrie. FCSB și Craiova ne aduc profitul de azi

Rapid Viena
Rapid Viena

Ambele cluburi au partide în deplasare, nu sunt meciuri dificile, dar adversarele vor face tot posibilul pentru a le încurca. Chindia lui Moldovan este o echipă lipsită de inhibiții și joacă fotbal cu orice adversar. Botoșaniul nu este departe de acest lucru, doar că are ceva mai multă calitate în lot.

Biletul Zilei, 9 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Dar, pentru că există un mare dar, gazdele din meciurile de azi sunt și două echipe ca par a nu avea creier. Chiar dacă joci un fotbal ofensiv, chiar dacă faci spectacol în anumite momente, dar tu pierzi foarte multe puncte aiurea, înseamnă că ai mai multe lipsuri decât crezi.
  • Chindia își dispută partidele de acasă la Ploiești, echipa lui Moldovan s-a acomodat bine în casa Petrolului, dar nu pare a avea ceea ce trebuie pentru a accede în play-off. Chiar și cu FCSB, Chindia a dominat total prima repriză, după care s-a tăiat subit și a pierdut destul de clar acea partidă.

Biletul Zilei, 9 noiembrie

  • Botoșaniul are parte de niște super fotbaliști, fotbaliști ce pot face diferența oricând, însă lipsa de experiență a lui Croitoru se vede imediat. Capricioșii fotbaliști ai Botoșaniului, fac cam tot ce vor ei pe teren și de aici avem și explicația rezultatelor modeste din acest sezon.
  • FCSB este cea mai în formă echipă din România, ceea ce părea o glumă la început, venirea lui Vintilă la FCSB, s-a transformat într-un coșmar pentru toată Liga 1. Jucătorii sunt extrem de liniștiți și pare că dau totul pentru un singur obiectiv, titlul de campioni.
  • Oltenii s-au obișnuit cu Pițurcă, lucrurile se așează destul de ok, iar Craiova poate spera la podium sezonul acesta. Cum CFR și FCSB sunt două echipe extrem de puternice, oltenii au nevoie de mai multă calitate din iarnă pentru a spera la titlu

Biletul zilei din 09.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare