Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 9 octombrie. Rugby și fotbal pe tichetul nostru

După ce ieri am prins cota de la Africa de Sud vs Canada, azi încercăm din nou. Cupa Mondială de rugby este o competiție extrem de plăcută ochiului, chiar dacă nu ești mare as în acest sport, uneori meciurile de la o așa mare competiție te pot prinde. Am găsit un meci din fotbal, din National League.

Biletul Zilei, 9 octombrie. Cupa Mondială de Rugby

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Galezii au șansa de a trece pe primul loc în grupa lor, după ce au obținut două victorii consecutive, una dintre ele fiind cu rivala Australia, galezii au un meci greu cu Fiji, dar nu imposibil. Fijienii au crescut destul de mult în ultimii ani, au început să pună probleme la nivel înalt, însă de obicei pierd toate aceste dueluri. Țara Galilor s-a cam chinuit într-un meci din cele două de până acum, dar importante sunt victoriile.
  • Galezii au trecut de Australia, după ce s-au impus cu 29-25. Nici nu ne așteptam la alt scor, australienii având și ei destule motive de a spera la o victorie într-un astfel de meci. Meciul cu Georgia a fost unul de antrenament, galezii au marcat 43 de puncte, dar tot sunt pe locul secund și după două victorii consecutive.

Cuplăm și un meci de fotbal din Anglia

  • Țara Galilor a pierdut doar 3 din ultimele 10 partide disputate, două au fost cu Irlanda, echipă cu care a disputat două amicale până la startul Cupei Mondiale. Iar cealaltă a fost împotriva Angliei, tot într-o partidă test disputată în vară. Galezii au trei victorii consecutive în fața celor din Fiji, una dintre ele având un scor fabulos de 66-0, dar a fost obținută în 2011.
  • National League este departe de fotbalul mare din Premier League, dar tot fotbal este. Iar dacă vine din Anglia, atunci înseamnă că vom avea și spectacol. Stockport este într-o formă extrem de slabă, gazdele nu bat pe nimeni de 6 etape, dar 5 dintre acestea au fost înfrângeri pe linie.
  • Hartlepool are cam aceeași linie de clasament, doar că este într-o formă de moment ceva mai bună. Hartlepool a pierdut un singur meci disputat în deplasare, a marcat în 5 din cele 7 astfel de partide, iar în ultimele trei deplasări de la Stockport, oaspeții au marcat de fiecare dată.

Biletul zilei din 09.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii