Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 9 septembrie. Scoatem profit din fotbal

lewandowski polonia

Ungurii ne învață cum să construim un viitor în fotbal, dar noi mergem pe „se poate și așa”. Ungaria este liderul Grupei E, iar meciul cu Slovacia tinde să fie decisiv. Polonia a pierdut primul meci din grupa sa, dar acum urmează un duel și mai tare. Austriecii au început ezitant aceste calificări, dar de trei partide totul s-a schimbat.

Biletul Zilei, 9 septembrie. Belgia se deplasează în Scoția

  • Scoția ne-a dovedit că nu este pregătită de vreun turneu final. Scoțienii sunt în urma băieților din Kazakhstan, iar diferența până la belgieni este de 9 puncte. În ultimele două înfrângeri din grupă, Scoția a primit cinci goluri. Belgienii nu vor face concesii în acest meci, „Dracii Roșii” sunt cunoscuți pentru un apetit ofensiv ridicat, iar la acest meci nu vor face vreun pas înapoi.
  • Polonia și Austria conduc Grupa G, acum se înfruntă în meci direct. Austriecii și-au revenit după un start ratat, cu două înfrângeri din tot atâtea partide disputate. Austria a ajuns la trei victorii consecutive, iar în acest timp și-a refăcut și golaverajul: 13-6.

Ungaria vrea să continue pasa bună

  • Polonia a pierdut destul de surprinzător cu Slovenia, în etapa trecută. Polonezii aveau victorii pe linie și un golaveraj de 8-0, totul s-a dat peste cap acum. Dacă Polonia face vreo „surpriză” și în acest meci, atunci totul se complică extrem de mult. Slovenia are meci acasă cu Israel, iar dacă gazdele vor câștiga și acest duel, atunci se pot considera o echipă cu pretenții de calificare.
  • Noroc că și israelienii au șansa lor, aceștia au acumulat 8 puncte, exact ca și Slovenia, dar vin după un rezultat negativ cu Macedonia de Nord. Polonia nu a primit gol în partidele de acasă, golaverajul fiind de 6-0, dar aceste este și primul test mai greu pentru „leși”.
  • Ungaria a investit foarte mulți bani în infrastructură, iar acum face acest lucru în juniori. Momentan, prima ligă din Ungaria este mult ca valoare sub a noastră, dar dacă lucrurile vor continua pe aceeași linie, atunci noi o să ne facem abonamente la TV pentru a urmări campionatul lor. Rezultatele au început să apară și la națională. Chiar dacă grupa lor este una complicată, ungurii au câștigat trei super meciuri (pentru ei), iar acum au șansa de a se îndepărta de locul trei din grupă.

Biletul zilei din 9 septembrie 2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare