Urmareste-ne

Archive

BILETUL ZILEI (17 septembrie): cotă 40! Miza pe goluri în două dueluri din top 5 campionate!

Vinerea este o zi în care pariorii versați își pot face bugetul pentru weekend. Din oferta zilei, am extras pentru voi 7 meciuri, pentru o cotă de 40, numai bună de plasat la BETANO!

Am mizat pe o combinație austro-olandeză de 3+, am mers pe gazdele marchează minim 2 goluri la Volendam cu Venlo și am bifat și două meciuri din top 5 campionate.

Riscăm și câștigăm în Ligue 1 și La Liga!

Am riscat puțin la Strasbourg – Metz, dar ne bazăm pe ploaia de goluri care s-a abătut asupra Ligue 1 în acest sezon, și pe faptul că ambele echipe nu refuză jocul. +3 are o cotă frumușică, 1.93.

Un alt meci cu cotă mare la goluri este Celta Vigo – Cadiz. Galicienii s-au bătut parte în parte cu Real Madrid, chiar dacă scorul final 5-2, a fost ușot nedrept, iar Iago Aspas și colegii săi au o foame de goluri surprinzătoare. Cadiz e o echipă generoasă în jocul de atac, astfel că vom merge și aici pe un 3+ curajos. 

În deschiderea cronologică a biletului, mizăm pe un alt meci de goluri, Lafnitz – St Polten, cu o cotă bună la 3+, 1.7, iar din Turcia vine și ultimul joc ales pe bilet, Altay Izmir – Goztepe, ambele marchează!

 

 

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Din 7 de meciuri, am făcut o cotă frumoasă, de peste 40, iar biletul a fost deja plasat, la BETANO!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate