Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei cu baschet, 11 iunie 2020. Pontul cu care ne dublăm banii

Biletul zilei cu baschet, 11 iunie 2020. Pontul cu care ne dublăm banii! Pariem pe al doilea meci al zilei din Germania, cel care le pune faţă în faţă pe Ludwigsburg şi Bamberg. Partida este programată de la ora 21:30.

Biletul zilei cu baschet, 11 iunie 2020

  • Biletul zilei cu baschet, 11 iunie 2020, este compus dintr-o partidă din BBL. Ludwigsburg a disputat deja două partide în Final Stage pe care le-a şi câştigat. Vine după o serie incredibilă de victorii, cu şapte succese la rând, şi ar trebui să se impună în duelul din această seară. 

Pontul cu care ne dublăm banii

  • De partea cealalată, Bamberg a jucat o singură partidă pe care a pierdut-o în faţa liderului Alba Berlin, 91 la 98. În ultimul meci direct cu adversarii de astăzi, gazdele s-au impus cu 75 la 68, însă nu credem că o vor face şi de această dată.

Ludwigsburg şi Bamberg 1 @ 2,35

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii