Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei cu fotbal, 16 mai 2020. Super ponturile din Bundesliga şi Belarus ne aduc profit

Biletul zilei cu fotbal, 16 mai 2020, are în componenţă două super ponturi pariuri cu care să obţinem un profit însemnat. Aşa cum probabil vă aşteptaţi, nu are cum să lipsească de pe Bundesliga.

Biletul zilei cu fotbal, 16 mai 2020

Biletul zilei cu fotbal, din 16 mai 2020, este compus din două partide ce au favorite certe. De la ora 16:30, în Bundesliga, Leipzig primeşte vizita celor de la Freiburg, un duel dezechilibrat. Gazdele, care sunt mult mai bune,  ocupă locul trei, cu 50 de puncte, şi se află la doar cinci lungimi în spatele liderului, Bayern Munchen. În schimb, oaspeţii, cu patru puncte mai puţin, se află cinci poziţii mai jos şi cochetează cu locurile de cupă europeană. Însă e doar de conjunctură, pentru că nu au arătat că merită să se afle aşa sus. Aşadar, pariul nostru este 1 şi peste 1,5 goluri.

Super ponturile din Bundesliga şi Belarus ne aduc profit

A doua partidă de pe biletul cu fotbal de astăzi este din Belarus şi se joacă de la ora 17:00. Shakhter Soligorsk, ocupanta locului şapte, o întâlneşte pe Slavia Mozyr, echipă ce se află două locuri mai jos. Gazdele trec printr-o formă mult mai bună şi au trei victorii, un egal şi o înfrângere, în ultimele cinci partide, în timp ce oaspeţii au un succes, o remiză şi trei înfrângeri. Ne aşteptăm ca cei de la Soligorsk să se impună şi să fie peste 1,5 goluri în meci.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii