Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei cu fotbal din 22 mai 2020. Profit însemnat din Bundesliga 2

Biletul zilei cu fotbal din 22 mai 2020. Facem un profit însemnat din Bundesliga 2, unde pariem pe cele două meciuri de astăzi, 1. FC Heidenheim – SV Wehen Wiesbaden şi 1. FC Nurnberg – FC Erzgebirge Aue. Ambele se dispută de la ora 19:30.

Biletul zilei cu fotbal din 22 mai 2020

  • Primul meci de pe biletul cu fotbal din 22 mai 2020 este cel dintre Heidenheim şi Wehen. Gazdele se află pe locul patru, la patru puncte distanţă de poziţiile doi şi trei, şi au aspiraţii la promovare. Vin însă după o înfrângere la scor de neprezentare în runda precedentă, 0-3 cu cei de la Bochum. De partea cealaltă, oaspeţii au reintrat în lupta pentru evitarea retrogradării. În etapa trecută, au reuşit o victorie de senzaţie contra celor de la Stuttgart, scor 2-1. Ne aşteptăm şi de această dată la o partidă deschisă, cu peste 2,5 goluri.

Profit însemnat din Bundesliga 2

  • Am ajuns şi la ultima partidă, cea dintre Nurnberg şi Aue. Gazdele vin după o înfrângere la limită în ultima rundă, 0-1 cu St.Pauli, şi au un singur punct peste zona roşie a retrogradării. În schimb, oaspeţii s-au impus cu 3-1 împotriva celor de la Sandhausen şi se află pe o poziţie neutră, departe şi de retrogradare şi de promovare. Ne aşteptăm la o partidă de peste 1,5 goluri.
Biletul zilei cu fotbal din 22 mai 2020. Profit însemnat din Bundesliga 2

Biletul zilei cu fotbal din 22 mai 2020. Profit însemnat din Bundesliga 2

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii