Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei cu fotbal din Turkmenistan, 13 mai 2020. Pontul de cotă 2

Biletul zilei cu fotbal din Turkmenistan, 13 mai 2020. Avem un pont de cotă 2 cu care să ne dublăm banii. Partida pe care pariem începe la ora 16:00 şi se desfăşoară între două echipe ce trec prin momente total diferite. 

Biletul zilei cu fotbal din Turkmenistan, 13 mai 2020

Biletul zilei cu fotbal, din 13 mai 2020, este compus dintr-un pont din Turkmenistan. De la ora 16:00, FC Balkan Nebitchi, o echipă ce nu o duce deloc bine după primele şapte etape disputate, o întâlneşte pe Ahal, cea mai bună formaţi din campionat. Aşa cum era de aşteptat, oaspeţii sunt favoriţi cerţi.

Pontul de cotă 2

Însă noi nu mizăm pe un astfel de pariu, ci, aşa cum vă spuneam încă din introducere, pe un pont de cotă 2. Gazdele au cea mai slabă apărate şi au primit până acum 12 goluri, în timp ce oaspeţii, lideri cu un avans de trei puncte şi un meci în minut faţă de locul doi, au marcat de 11 ori. Ne aşteptăm la un duel cu peste 3,5 goluri.

FC Balkan Nebitchi – Ahal peste 3,5 goluri @ 2,30 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii