Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei cu fotbal din Turkmenistan, 18 mai 2020. Pontul cu care ne dublăm banii

Biletul zilei cu fotbal din Turkmenistan, 18 mai 2020. Pontul cu care ne dublăm banii vine de la Kopetdag Asgabat – Asgabat, meci ce se dispută de la ora 17:00. Cele două echipe sunt despărţite de doar trei puncte, iar acesta este un motiv intemeiat să vedem un meci extrem de disputat.

Biletul zilei cu fotbal din Turkmenistan, 18 mai 2020

Biletul zilei cu fotbal, din 18 mai 2020, este compus dintr-un pont din Turkmenistan. De la ora 17:00, Kopetdag Asgabat, o echipă cu aspiraţii la titlu, o întâlneşte pe Asgabat, una dintre cele mai incomode adversare din campionat. Gazdele sunt favorite certe însă este posibil să vedem o mare surpriză din partea oaspeţilor.

Pontul cu care ne dublăm banii

Kopetdag Asgabat se află pe locul trei, cu 14 puncte, şi vine după două victorii în care a marcat şapte goluri, în timp ce Asgabat ocupă poziţia cinci în clasament, cu 11 puncte dar şi cu un meci mai puţin disputat, şi a obţinut un singur punct în ultimele două runde. Mizăm mult pe faptul că ambele echipe vor ataca din primul minut pentru a câştiga acest duel, iar pontul cu care ne dublăm banii este peste 2,5 goluri.

Kopetdag Asgabat – Asgabat peste 2,5 goluri @ 2,07 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii