Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei cu tenis, 2 octombrie 2020. Pariul de la Roland Garros care ne aduce profit

Biletul zilei cu tenis, 2 octombrie 2020. Pariul de la Roland Garros care ne aduce profit vine de la meciul dintre S.Travaglia – R.Nadal. Acesta nu se joacă mai devreme de ora 17:00.

Biletul zilei cu tenis, 2 octombrie 2020

  • Biletul zilei din tenis de astăzi, 2 octombrie 2020, are în componenţă meciul dintre S.Travaglia şi R.Nadal.Italianul vine după două meciuri foarte bune la Roland Garros, a trecut în trei seturi de Andujar şi l-a învins surprinzător pe Nishikori, scor 3-2.

Pariul de la Roland Garros care ne aduce profit

  • De partea cealaltă, aşa cum era de aşteptat, Nadal s-a distrat în primele două tururi şi a trecut cu 3-0 la seturi de Gerasimov şi McDonald. Mă aştept ca nici de această dată să nu aibă mari probleme şi să se impună tot în minimum de seturi.

S.Travaglia – R.Nadal total game-uri sub 26,5

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii