Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei cu tenis din 23 mai 2020. Surprizele ne aduc profit

Biletul zilei cu tenis din 23 mai 2020. Surprizele ne aduc profit. Pariem pe rezultate neașteptate la A.Riske – D.R.Collins, A.Tomljanovic – A.Anisimova și D.R.Collins – A.Tomljanovic.

Biletul Zilei cu tenis din 23 mai 2020

  • Primul meci le pune față în față pe Riske și Collins, duel ce se desfășoară de la ora 19:00. Alison a înregistrat o victorie și o înfrângere la UTR Pro Match Series, în timp ce Danielle are un singur succes. Deși Collins este favorită, mergem pe Riske, o jucătoare mult mai în formă, pentru o cotă de 2,10.
  • De la ora 20:00, se joacă Tomljanovic – Anisimova. Ajla surprinzator în primul meci contra lui Riske, în timp ce Amanda a pierdut ambele partide pe care le-a disputat. Ne așteptăm ca de această dată să se impună, cota 1,90 pentru 2.

Surprizele ne aduc profit

  • Ultimul meci de pe biletul cu tenis din 23 mai 2020 este la ora 21:00, când se întâlnesc Collins și Tomljanovic. De data aceasta mergem pe victoria Daniellei. Cota pentru 1 solist este 1,60. 
Biletul zilei cu tenis din 23 mai 2020. Surprizele ne aduc profit

Biletul zilei cu tenis din 23 mai 2020. Surprizele ne aduc profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii