Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Cupa Mondială 16.06.2018. Două pariuri și de patru ori mai mulți bani

Publicat

pe

Biletul Zilei Cupa Mondială 16.06.2018. În ziua a treia de la Campionatul Mondial avem patru partide, dar noi ne vom concentra atenția doar pe două jocuri. Le punem pe un bilet cu șanse importante de reușită.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Croația – Nigeria – ambele marchează @ 2.00
Argentina – Islanda – PR1 @ 1.76


Croația – Nigeria vine cu pariul cel mai riscant, dacă ținem cont de cotă, dar cu șanse foarte bune de reușită, dacă analizăm cele două echipe. Atât croații cât și nigerienii beneficiază de oameni importanți în compartimentul ofensiv și nu ar fi deloc exclus un scenariu în care ambele formații să marcheze. Într-o astfel de partidă, câștigătoarea este greu de anticipat, așa că sfatul nostru e să mergeți pe goluri. În ambele porți.

Biletul Zilei Cupa Mondială 16.06.2018

Argentina – Islanda se regăsește pe mai toate biletele de sâmbătă ale pariorilor, dar un singur pariu s-ar putea să te bucure cu adevărat. Atât din punct de vedere al timpului în care îl poți bifa câștigător, cât și al cotei senzaționale. Primim 1,76 de la Unibet dacă Argentina va fi în avantaj la pauză. Ne așteptăm la un început în forță al lui Messi și compania de staruri a argentinienilor.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii