Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de Boxing Day. Încredere pentru Chelsea şi United – PIERDUT

Sursa foto: trivela.uol.com.br

Biletul zilei de Boxing Day conţine două meciuri din Premier League, în care sunt implicate două formaţii de top, Chelsea şi Manchester United.

Primul meci pe care l-am ales este Chelsea – Watford, unde londonezii încearcă revenirea în top fără Jose Mourinho, care a fost demis înainte de Crăciun. În această rundă londonezii primesc vizita unei formaţii pe val, care vine după patru victorii, din care ultima cu 3-0 în faţa celor de la Liverpool! Cu toate acestea, experienţa londonezilor şi dorinţa lor de a impresiona noul antrenor ne face să credem că vom vedea o victorie a gazdelor.

Al doilea meci de pe biletul zilei de Boxing Day este Stoke – Manchester United. De la ora 14:45, diavolii lui Louis van Gaal se trebuie să oprească seria de trei meciuri la rând pierdute în una dintre cele mai grele deplasări ale sezonului de la Stoke. Avantajul lui United este că nici gazdele nu au cea mai bună serie, cu 180 de minute în care au marcat doar un gol şi au luat un singur punct. Nu mizăm pe o victorie, deoarece este riscant, însă suntem de părere că Manchester United va marca cel puţin odată.

BILETUL ZILEI – SÂMBĂTĂ, 26 DECEMBRIE
Chelsea – Watford 1 @ 1,50
Stoke – Manchester United Oaspeţii înscriu @ 1,35
Cota finală: 2,02 la Fortuna

Sursa foto: trivela.uol.com.br

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate