Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de duminică, 10 aprilie 2016 | Pe cine mizăm în derby – PIERDUT

Sursă foto: europafm.ro

Biletul zilei de duminică, 10 aprilie 2016, este compus din două meciuri de fotbal, unul din Liga 1, iar celălalt din Serie A. Dacă Napoli ar trebui să aibă o misiune facilă în fața Veronei, pentru Steaua se anunță un meci dificil în fața rivalei Dinamo. 

# Aproximativ 35.000 de steliști vor fi prezenți diseară pe Arena Națională, campioana României nemaiavând parte de o asemenea susținere din finalul sezonului precedent, când Constantin Gâlcă reușea tripla. Reghecampf a îndreptat lucrurile, Steaua ajungând la opt meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care ultimele cinci victorii. Dinamo, de cealaltă parte, este modestă în play-off, bifând un singur succes până acum. „Câinii” nu au învins niciodată Steaua pe Arena Națională.

# Napoli aproape că și-a luat gândul de la titlu după eșecul de la Udine, însă băieții lui Sarri nu au timp să fie dezamăgiți, AS Roma stând la pândă pentru a le lua locul doi, care asigură prezența directă în grupele Ligii Campionilor. Napoletanii trebuie să se trezească, iar Verona pare adversarul potrivit. Oaspeții sunt ultimii în Serie A și nu au câștigat pe San Paulo în ultimii 15 ani. 

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ, 10.04.2016
Steaua – Dinamo@ 1.77
Napoli – Verona 1 @ 1.22
Curs final: 2.16 la Fortuna

Sursă foto: europafm.ro

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate