Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de duminică, 17 aprilie 2016 | Cotă bună din trei meciuri – PIERDUT

Sursa foto: www.wookmark.com

Pentru biletul zilei de duminică, 17 aprilie 2016, am selectat trei pronosticuri a căror cotă finală îți poate aduce de trei ori în plus suma pariată. 

# Atletico Madrid o egalează la puncte pe Barcelona în cazul unei victorii, cel puțin până la ora meciului pe care catalanii îl vor disputa pe Camp Nou cu Valencia. Madrilenii au un bilanț excelent cu Granada: opt victorii, două remize, nicio înfrângere și numai două goluri primite.

# Lazio vine după două înfrângeri grele acasă, 0-3 cu Sparta Praga și 1-4 cu AS Roma. Simone Inzaghi va încerca să îndrepte acest lucru printr-un succes împotriva lui Empoli, echipă lipsită de griji. Tânărul antrenor și-a început perfect cariera, lazialii impunându-se cu un categoric 3-0 runda precedentă pe terenul lui Palermo.

# Rennes a pierdut ușor contactul cu locurile care asigură prezența în cupele europene anul viitor, însă acest lucru poate fi îndreptat cu o victorie împotriva lui Guingamp. Oaspeții sunt siguri de rămânerea în prima ligă după ce au luat șapte puncte din precedentele patru etape. 

Sursa foto: wookmark.com

fortuna 150

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ, 17.04.2016
Atletico – Granada@ 1.20
Lazio – Empoli 1 @ 1.72
Rennes – Guingamp 1 @ 1.85
Cota finală: 3.82 la Betfair


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei. 


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate