Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de duminică, 24 aprilie 2016 | Pe cine mizăm – PIERDUT

Sursa foto: eplzone.com

Biletul zilei de duminică, 24 aprilie 2016, este format din două partide, una din Serie A, iar cealaltă din Liga 1. Dacă la prima am ales un pronostic curajos, la Pandurii – Dinamo mergem pe o variantă sigură.

# Fiorentina a încheiat în GG opt din precedentele zece meciuri oficiale de acasă, suferind un singur eșec. Juventus caută să devină matematic campioană, însă torinezii ar putea amâna acest moment pentru următoarea partidă de acasă. Juve a câștigat cu 3-1 și 3-2 ultimele două dueluri cu trupa din Firenze, în ambele cazuri luând gol prima.

# Dinamoviștii au primit o veste proastă în această săptămână: nu au dreptul să joace în cupele europene anul viitor. În acest condiții, trupa lui Rednic se mai gândește acum doar la finala Cupei României, cu CFR Cluj. În schimb, tot în această săptămână, Pandurii și-a luat licența pentru Liga 1, primind implicit dreptul de a juca în cupele europene. Gorjenii trag tare să ajungă Steaua din urmă, de care o despart numai două puncte.

Sursa foto: eplzone.com

fortuna 150

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ, 24.04.2016
Fiorentina – Juventus GG @ 1.83
Pandurii – Dinamo Gazdele înscriu @ 1.25
Cota finală: 2.29 la Fortuna


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră.

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate