Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de duminică. Încheie săptămâna cu fotbal de top – PIERDUT

Sursa foto: www.gmx.at

Pentru finalul săptămânii betmag.ro vă propune un bilet format din două partide, ambele din fotbal, una din Serie A, şi una din Premier League.

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei pentru români este AC Milan – Fiorentina, unde o echipă foarte iubită în ţara noastră primeşte vizita trupei unde evoluează portarul naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu. Etapa 20 le prinde pe cele două formaţii despărţite de nouă puncte, în favoarea formaţiei din Florenţa. După turul campionatului, gazdele sunt pe opt, în timp ce oaspeţii sunt pe locul patru. Ambele formaţii joacă un fotbal foarte deschis în ultima perioadă, cu meciuri în care se marchează foarte mult, aşa că mizăm pe un duel în care vor înscrie ambele formaţii.

Al doilea meci de pe biletul zilei este Stoke – Arsenal, unde tunarii au nevoie de cel puţin un punct după rezultatele de ieri dacă vor să ajungă iar pe primul loc. În timp ce Leicester a făcut doar egal la Aston Villa, Man. City a câştigat cu Crystal Palace şi s-a apropiat destul de periculos. Stoke este o echipă foarte greu de bătut acasă, fiind considerată una dintre cele mai dificile deplasări din Premier League, unde nici Arsenal nu a mai câştigat în ultimele cinci dispute. Cu toate acestea, a marcat de trei ori, aşa că mizăm din nou pe goluri.

Sursa foto: www.gmx.at

24

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ, 17.01.2016
AC Milan – Fiorentina Ambele înscriu @ 1,72
Stoke – Arsenal Oaspeţii înscriu @ 1,22
Cota finală: 2.09 la Fortuna


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate