Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de duminică. Încheiem săptămâna cu trei meciuri – CÂȘTIGAT

Sursă foto: imgkid.com

Biletul zilei de duminică este format din trei partide a căror cotă totală îți poate dubla suma mizată. Citește în continuare pentru a afla de ce variantele alese de noi au șanse bune de reușită. 

Umilită de Bayern și Augsburg în precedentele două runde din Bundesliga, Stuttgart abordează meciul cu Dortmund cu un nou antrenor pe banca tehnică. Cele două echipe au oferit dueluri spectaculoase de-a lungul timpului, 13 din ultimele 15 încheindu-se cu varianta GG.

Exceptând partida cu Darmstadt, Leverkusen a înscris cel puțin un gol în toate partidele oficiale disputate pe teren propriu în actuala stagiune. Rivala Schalke se află într-o postură asemănătoare pe teren străin, terminând fără gol marcat doar meciul de la Wolfsburg.

Cum ne-au obișnuit în ultimul deceniu, Dinamo Kiev și Șahtior duc și în acest sezon o luptă intensă pentru câștigarea titlului în Ucraina. Cele două formații se află la egalitate de puncte după 14 etape, câte 37 de fiecare. Trupa din capitală joacă acasă cu Cernomoreț, echipă care nu a câștigat în deplasare până acum.

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ, 28 NOIEMBRIE
Dortmund – Stuttgart GG @ 1.63
Leverkusen – Schalke Peste 1,5 @ 1.20
Dinamo Kiev – Cernomoreț 1 @ 1.07
Cota finală: 2.10

TU CE ALEGI?

330z 330p

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

Sursă foto: imgkid.com

Agenții autorizate