Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de duminică. Mizăm pe dueluri tari din Spania şi Germania – PIERDUT

Sursa foto: www.aljazeera.com

Biletul zilei de duminică conţine două partide de fotbal, ambele dintre ele fiind dueluri tari în campionatele din care fac parte.

Primul meci de pe biletul zilei este Frankfurt – Wolfsburg, din Bundesliga, unde ocupanta locului 15, primul peste linia retrogradării, primeşte vizita ocupantei locului şapte, primul sub locurile care asigură prezenţa în Europa. În tur, Wolfsburg s-a impus la limită pe teren propriu, scor 2-1, iar acum sunt iar favoriţi. Fiind totuşi primul duel după o lungă pauză de iarnă, este indicat să jucăm pe goluri.

Al doilea meci ales este Betis – Real Madrid, unde galacticii trebuie să bată pentru a nu pierde legătura cu FC Barcelona, care s-a impus ieri pe terenul celor de la Malaga, scor 2-1. Şansele ca trupa din Sevilla să impună vreo rezistenţă sunt minime, având în vedere că a ajuns la şapte meciuri fără gol marcat! Mai mult, Real a marcat nu mai puţin de 10 doar în ultimele două meciuri.

Sursa foto: www.aljazeera.com

24

BILETUL ZILEI DE DUMINICĂ, 24 IANUARIE
Frankfurt – Wolfsburg Peste 2,5 goluri @ 1,65
Betis – Real Madrid 2 @ 1,35
Cota finală: 2.22 la Unibet


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.

În plus, poți vedea în direct toate meciurile din La Liga, Ligue 1 și NBA.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate