Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de joi, 14 aprilie 2016 | Dinamo și Europa League – PIERDUT

Sursa foto: gmx.at

Doar două partide am ales pentru biletul zilei de joi, 14 aprilie 2016, însă cotele sunt excelente. O nouă partidă cu goluri între Sevilla și Bilbao este creditată cu 1.60, în timp ce un eventual succes al dinamoviștilor împotriva Chiajnei are cota 1.44.

# Sevilla și Bilbao ne-au oferit un meci spectaculos în manșa tur, andaluzii reușind să revină de la 0-1 pe San Mames. Bascii sunt obligați acum să înscrie de două ori pentru a spera la calificare. Problema e că, deși înscriu cu ușurință în deplasare, izbutind această performanță în fiecare din precedentele opt partide oficiale, nu se simt deloc bine la Sevilla, unde au câștigat doar o dată în ultimii 17 ani. 

# Dinamo se află în fața unei noi misiuni de tip Slovan Liberec, cu mențiunea că de această dată are de partea sa propriul teren. După 0-3 în tur, „câinii” caută să repete rezultatul reușit în urmă cu două luni acasă împotriva Chiajnei, când s-au impus cu 4 la 0. Aceștia vin cu un moral bun, după ce în weekend au încurcat Steaua în cursa pentru titlu, remizând 1-1 pe Arena Națională. 

BILETUL ZILEI DE JOI, 14.04.2016
Sevilla – Bilbao GG @ 1.60
Dinamo – Chiajna@ 1.44
Curs final: 2.30 la Betfair

Sursa foto: gmx.at

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate