Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul Zilei de joi, 21 martie 2019. Totul pentru EURO 2020

olanda
olanda

Încep preliminariile pe care le așteptam și noi de multă vreme, mai ales că avem posibilitatea de a juca patru partide pe Arena Națională.

Biletul Zilei de joi, 21 martie 2019

Belgienii pleacă la drum într-o grupă destul de ok pentru ei, din ea făcând parte: Rusia, Scoția, Cipru, Kazakhstan și San Marino. Belgia poate câștiga această grupă cu maximum de puncte, totul depinzând doar de concentrarea jucătorilor la meciuri. Cum se califică două echipe la turneul final, Belgia este în proporție de 99.99% calificată, mici semne de întrebare fiind la locul Rusiei. Scoția poate emite mici pretenții de calificare, doar dacă reușește să încurce Rusia în ambele partide din preliminarii, pentru că altfel nu au vreo șansă reală.

Biletul zilei fotbal 21 martie 2019

Olanda a picat într-o grupă cu Germania și astfel o să vedem fotbal de înaltă clasă și noi. Grupa din care fac parte ci doi mari coloși, le mai are pe: Estonia, Irlanda de Nord și Belarus. Olandezii s-au redresat după perioada extrem de slabă din ultimii patru ani, echipele de club au rezultate excelente, naționala produce un fotbal foarte bun și are rezultate extrem de bune.

Olanda a câștigat o grupă foarte grea de Liga Națiunilor, din care au mai făcut parte: Franța și Germania. Slovacia are o șansă destul de bună, de a participa după foarte mulți ani la EURO, grupa din care face parte fiind una destul de echilibrată: Croația, Ungaria, Țara Galilor, Azerbaijan. Croații vor antama primul loc, dacă nu se întâmplă vreo minune, iar slovacii se vor bate cu galezii și ungurii pentru locul secund din grupă. Slovacia a făcut de ceva timp schimbul de generații și pleacă cu prima șansă în acest duel. Bale și compania fiind departe de preliminariile pentru Cupa Mondială.

Bilete câștigătoare