Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de joi, 26 mai 2016 | Mizam pe fotbal si tenis – CASTIGAT

Sursa foto: www.gmx.at

Biletul zilei de joi, 26 mai 2016, contine doua partide, una de fotbal si una de tenis. Prima este decisiva pentru promovarea in Primera Division, a doua pentru calificarea in turul trei la Roland Garros.

# Alaves, liderul din Segunda Division cu trei etape inainte de final, se deplaseaza in aceasta runda la Athletic Bilbao B, singura echipa deja retrogradata matematic. Avand in vedere ca bascii nu mai au niciun motiv sa traga pe acest final de sezon si faptul ca Alaves are nevoie ca de aer de victorie pentru a termina pe primul loc, mizam pe o victorie clara a oaspetilor la o cota mai mult decat tentanta, 1,50.

# David Ferrer are un meci mai usor decat pare la prima vedere cu Juan Monaco, jucator care nu mai face fata de ani buni ritmului din varful clasamentului ATP. Desi scorul la general intre cei doi este egal, 4-4, Ferrer este intr-o forma buna si cel mai probabil se va califica fara mari probleme in turul urmator.

Sursa foto: www.gmx.at

BILETUL ZILEI DE JOI, 26.05.2016
Athletic Bilbao B – Alaves 2 @ 1,50
D. Ferrer – J. Monaco 1 @ 1,34
Cota finala: 2.01 la Unibet

CEI MAI MULTI ROMANI PARIAZA LA FORTUNA PENTRU CA…

…Fortuna (D. 2159/28.08.2015) iti ofera cel mai avantajos bonus de bun venit de pe piata pariurilor online din Romania! Tot ce trebuie sa faci este sa rulezi suma depusa de cinci ori pe cote de minimum 1.50 si primesti bonus 50% din prima depunere pana la 150 RON, disponibil pentru retragere in orice moment, fara clauze ascunse!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate