Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de joi, 31 martie 2016 | Mizăm pe fotbal și baschet – PIERDUT

Sursa foto: www.obiectiv.info

betmag.ro îți propune trei pronosticuri din fotbal și baschet pentru biletul zilei de joi, 31 martie 2016. Am ales pentru tine ambele partide din Liga 1, dar și un duel interesant din Euroligă.

# Rămase fără vreun obiectiv în acest final de sezon odată cu intrarea în insolvență a mureșenilor, cele două echipe s-au eliberat de presiunea rezultatelor, motiv să credem într-un meci cu goluri. Gazdele au patru meciuri la rând fără gol marcat, însă acum dau peste un adversar căruia i-au înscris nu mai puțin de nouă goluri în precedentele trei confruntări disputate pe arena Transil.

# Craiova poate spera din nou la cupele europene, ocupanta primului loc din play-out urmând să evolueze în următorul sezon în preliminariile Europa League. Botoșani câștigă rar în deplasare. În actuala stagiune a reușit doar trei victorii pe teren străin, pierzând de 12 ori.

# Steaua Roșie se află în fața unui sezon fantastic, cu șanse mari de calificare în sferturile de finală ale Euroligii. Sârbii ocupă locul 4 în grupa E, iar în această seară dau peste o echipă deja eliminată, Darussafaka. Steaua Roșie are 11 victorii și un singur eșec în ultimele 12 partide disputate în propria arenă.

BILETUL ZILEI DE JOI, 31.03.2016
Târgu Mureș – Viitorul Peste 1,5 @ 1.44
CSU Craiova – Botoșani 1X @ 1.28
Steaua Roșie – Darussafaka 1 @ 1.16
Curs final: 2.14 la Fortuna

Sursa foto: www.obiectiv.info

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate