Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de joi aduce meciuri din Europa League – PIERDUT

Sursă foto: om.net

betmag.ro îți propune pentru biletul zilei de joi două pronosticuri din șaisprezecimile Europa League, una dintre cele mai imprevizibile competiții din lume. 

Sevilla – Molde reprezintă cel mai dezechilibrat duel din șaisprezecimile Europa League. În vreme ce ibericii sunt unul dintre cele mai de succes cluburi în această competiție, pe care au câștigat-o de patru ori în ultimul deceniu, Molde s-a calificat pentru prima dată în istorie în această fază. Sevilla vine după 13 victorii la rând acasă, nouă dintre ele la handicap.

Pariorii nici că-și puteau dori un alt meci mai indicat pentru un pariu pe goluri decât Marseille – Bilbao. Două echipe imprevizibile, croite pe atac, dar care sunt vulnerabile în faza defensivă. În ultimele patru deplasări jucate de basci au fost înscrise 17 goluri, în vreme ce în cele șase partide disputate de OM în faza grupelor Europa League s-au marcat 19 goluri.

Sursă foto: om.net

bonussssse

BILETUL ZILEI DE JOI, 18.02.2016
Sevilla – Molde 1 (-1) @ 1.50
Marseille – Bilbao Peste 1,5 @ 1.42
Cota finală: 2.13 la Fortuna


Cel mai avantajos bonus din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. La Fortuna te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.

În plus, poți vedea în transmisiune directă toate meciurile din Ligue 1, Serie A și NBA, cât și cele mai tari turnee de tenis.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate