Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 10 ianuarie 2020. Goluri multe la Franța – Portugalia

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 10 ianuarie 2020. Biletul propus în ziua de debut a Campionatului European de Handbal masculin a fost câștigător, iar pentru astăzi am ales să mizăm pe partidele din Grupa D, din care fac parte două dintre favorite, Franța (multiplă medaliată olimpică, mondială și europeană) și Norvegia (una dintre cele trei țări gazdă).

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 10 ianuarie 2020. „Cocoșii” sunt mari favoriți

  • Prima partidă din cadrul Grupei D pune față în față naționalele Franței și Portugaliei, foste adversare și în grupa preliminară de calificare. Chiar dacă portughezii au produs atunci surpriza, când s-au impus în fața francezilor pe teren propriu la 6 goluri diferență (au pierdut apoi returul din Franța la 9 goluri), nu au șanse foarte mari să repete isprava și acum. „Cocoșii” antrenați de Didier Dinart au venit la acest turneu cu mai toate vedetele, în frunte cu Nikola Karabatic, și au o mare sete de revanșă pentru că în ultimul ciclu olimpic nu au câștigat nicio competiție majoră. Dar, pentru a evita accidentele de tipul celui din preliminarii, vom opta să mizăm că se va marca mult în acest meci, opțiunea pentru „peste 55,5 goluri în meci” fiind răsplătită cu o cotă frumușică, de 1,57.

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 10 ianuarie 2020. Intră în scenă gazdele norvegiene

  • 1,61 este cota pe care v-o propunem la meciul Norvegia – Bosnia&Herțegovina, ea fiind valabilă pentru pronosticul „peste 30,5 goluri Norvegia”. Gazdele norvegiene au nevoie de un debut în forță la acest European, pentru a putea aborda cu un moral foarte bun partida cu Franța din etapa viitoare, ce poate avea o importanță majoră în desfășurarea ulterioară a competiției. Cum Bosnia&Herțegovina participă în premieră la Campionatul European, singura întrebare care se pune este la ce diferență de scor vor reuși să se impună „vikingii”. Și cât de des vor marca, pentru că, ținând cont de forța ofensivă a echipei antrenată de Christian Berge și de valoarea destul de modestă a adversarilor, în mod sigur vom asista la un festival de goluri norvegian.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii