Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 14 ianuarie 2020. Gazdele suedeze luptă pentru calificare

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 14 ianuarie 2020. Asta da bombă! Franța este eliminată de la acest European încă dinaintea disputării ultimului meci din prima fază a grupelor. Cine ar fi crezut că supervedetele conduse de Nikola Karabatic vor fi în stare de asemenea contraperformanță? Astfel că ultima partidă a „cocoșilor” împotriva debutantei Bosnia & Herțegovina nu mai are nicio miză, obligându-ne să ne mutăm atenția asupra altor două jocuri a căror rezultate finale vor avea o importanță foarte mare în desfășurarea ulterioară a competiției. Biletul de luni, 13 ianuarie 2020, de la Campionatul European de Handbal a fost câștigător, așa că mergeți cu încredere pe mâna noastră. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 14 ianuarie 2020. Suedia are nevoie de victorie pentru a merge mai departe

  • Suedia, una dintre cele trei țări gazdă ale acestui turneu final, a debutat în forță la Europene, 34-21 cu Elveția, dar s-a poticnit apoi surprinzător în fața Sloveniei, fiind învinsă cu 19-21, chiar dacă partida s-a disputat la Göteborg, în fața propriilor suporteri. De aceea, este absolut obligatoriu să obțină victoria în fața Poloniei pentru a se califica în faza următoare, de unde îi va fi însă aproape imposibil să acceadă în semifinale, deoarece va intra în grupele principale cu 0 puncte. Polonia s-a ținut tare în primul meci al Grupei F, fiind învinsă greu la 3 goluri diferență de Slovenia, dar și-a arătat apoi slăbiciunile contra Elveției, în fața căreia a pierdut la 7 goluri. Ținând cont și de faptul că joacă în acest meci doar pentru palmares, nu credem că Polonia ar putea încurca Suedia în drumul său spre faza a doua a grupelor. De aceea, vom miza pe o victorie a scandinavilor la cel puțin 5 goluri diferență, la o cotă de 1,49.

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 14 ianuarie 2020. Portugalia – Norvegia, finala Grupei D

  • Evoluțiile lamentabile ale Franței la Campionatul European de Handbal au transformat partida Portugalia – Norvegia în adevărata finală a Grupei D. Ambele naționale sunt calificate mai departe, dar acest meci are o importanță capitală, fiindcă echipa care va câștiga va intra în faza următoare a competiției cu 2 puncte, ceea ce îi va conferi un avantaj imens în lupta pentru accederea în semifinale. Dacă ar fi să ne luăm după evoluțiile celor două formații împotriva Franței (Portugalia a câștigat cu 28-25, iar Norvegia cu 28-26), observăm un echilibru aproape perfect, ceea ce ne facem să credem că vom asista la un meci pe muchie de cuțit. Se va pune foarte mult accent pe apărare, este destul de probabil să asistăm la o partidă închisă, de aceea am ales să mizăm că se vor înscrie mai puțin de 60 de goluri în meci, cota oferită pentru acest pronostic fiind de 1,56.

Promotii