Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 15 ianuarie 2020. Șanse minime pentru Danemarca

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 15 ianuarie 2020. Astăzi se dispută ultimele două partide din prima parte a turneului final, cele din Grupa E, în urma cărora vom afla echipa care va însoți Islanda în faza următoare a competiției. După necalificarea Franței, putem asista la o nouă mare surpriză, Danemarca fiind și ea la un pas să rateze prezența în faza a doua a grupelor. Așteaptă o minune, pentru că nu depinde doar de propriul rezultat, ci are nevoie și de o mână de ajutor din partea Islandei pentru a putea trece mai departe.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 15 ianuarie 2020. Islanda are nevoie de victorie

  • Islanda a avut evoluții excelente în primele două meciuri de la Campionatul European, a învins Danemarca (31-30) și Rusia (34-23), asigurându-și calificarea în faza următoare încă dinaintea ultimului meci, cu Ungaria. Dar islandezii trebuie să învingă și în acest joc pentru a intra în faza a doua a grupelor cu 2 puncte și a avea șanse reale în bătălia pentru calificarea în semifinale. Însă Ungaria nu se va lăsa răpusă prea ușor, pentru că are pentru ce lupta. Cu un egal ar merge mai departe, braț la braț cu Islanda, dar în acest caz ambele echipe ar intra în grupele principale cu câte 1 punct fiecare și le-ar scădea semnificativ șansele de a ajunge în primele 4 la final. Victoria Ungariei nu ar schimba cu nimic soarta echipelor calificate, ci doar a punctelor cu care vor merge mai departe, Ungaria cu 2 puncte și Islanda cu 0 puncte. Ne așteaptă un meci pe viață și pe moarte, în care Islanda pleacă, totuși, cu prima șansă, dacă e să ținem cont și de felul cum au evoluat cele două echipe până acum. Așa că vom merge pe mâna islandezilor, o victorie a acestora la cel puțin două goluri diferență fiind răsplătită cu o cotă de 1,59.

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 15 ianuarie 2020. Danezii speră într-o minune

  • După Franța, și Danemarca, cealaltă mare favorită la trofeu înainte de începerea competiției, este gata să-și facă bagajele și să plece acasă înainte de faza grupelor principale. Mikkel Hansen și coechipierii săi au nevoie de o dublă minune pentru a merge mai departe. Mai întâi, trebuie să spere că Islanda va învinge Ungaria (un punct obținut de unguri îi trimite pe danezi direct acasă), iar apoi au nevoie să bată Rusia la o diferență cât mai mare, pentru a se califica mai departe la golaveraj. Ne așteptăm la o tresărire de orgoliu a Danemarcei în ceasul al doisprezecelea și, la cât de rău a arătat defensiva rușilor la acest European, va fi, probabil, un festival de goluri danez. Cota oferită pentru pronosticul că Danemarca va marca cel puțin 31 de goluri este de 1,44 și nu trebuie ratată.

.

Promotii