Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 9 ianuarie 2020. Facem profit cu Spania și Germania

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal, 9 ianuarie 2020. Cea de-a 14-a ediție a Campionatului European de Handbal masculin (găzduită în premieră de trei țări – Austria, Norvegia și Suedia) debutează astăzi cu partidele din grupele A și C. Pentru biletul zilei de la Campionatul European de Handbal am ales meciurile din grupa C, din care fac parte ultimele două campioane europene: Germania (2016) și Spania (2018).

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 9 ianuarie 2020. Debut lejer pentru Germania

  • Campioană continentală în 2016, Germania vine la această ediție a Europenelor de Handbal masculin cu gândul să cucerească cel de-al treilea titlu din istorie. Are de luat o revanșă după ce la ediția din 2018 a terminat abia pe locul 9, iar perspectivele sunt foarte bune. Formația antrenată de Christian Prokop este singura care a încheiat preliminariile cu maximum de puncte (6 victorii din 6 posibile), record care i-a asigurat calificarea la turneul preolimpic din aprilie 2020. În primul meci din cadrul grupei C, nemții vor avea parte de un adversar facil, Olanda fiind o debutantă la Campionatul European, astfel că singura dilemă este cea a scorului cu care se vor impune. O victorie a Germaniei la minimum 6 goluri diferență are o cotă de 1,42 și nu trebuie ratată!

Biletul zilei de la Campionatul European de Handbal masculin, 9 ianuarie 2020. Spania, mașină de goluri

  • Și campioana en-titre Spania va întâlni în primul meci din grupă tot o formație calificată în premieră la un turneu final. Pentru Letonia este deja o performanță prezența la Campionatul European, nu are nicio șansă să se bată pentru primele două locuri care asigură calificarea în grupele principale și singurul său obiectiv este să nu se facă de rușine. De cealaltă parte, Spania este o mașinărie de goluri și într-o zi de grație poate învinge orice adversar, indiferent de nume. Beneficiind de aportul unor jucători de mare valoare ca Julen Aguinagalde sau Ferran Soler, formația antrenată de Jordi Ribera vrea să debuteze în forță la acest European, pentru a avea un moral cât mai bun în meciurile care urmează. Ne așteptăm ca spaniolii să marcheze la foc automat și de aceea vă propunem să mizați că vor înscrie cel puțin 32 de goluri, la o cotă excelentă de 1,63.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii