Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial de Baschet. Daca il joci la eFortuna castigi cu 10% mai mult

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial de Baschet
Biletul Zilei de la Campionatul Mondial de Baschet

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial de Baschet conţine ponturi din primele două sferturi de finală, care încep la ora 14:00, respectiv 16:00. Cele două dueluri sunt Argentina – Serbia, respectiv Spania – Polonia. În mod normal, sârbii şi spaniolii nu ar trebui să aibă absolut nicio problemă în a se califica, însă atât polonezii, cât şi argentinienii, au demonstrat că pot învinge echipe mari dacă prind o zi bună.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet pariuri de la Campionatul Mondial de Baschet 2019

De la ora 14:00, ora României, se joacă duelul dintre Argentina şi Serbia. Vecinii noştri au o cotă foarte mică pentru victorie, 1.10, formând una dintre favoritele la câştigarea trofeului, alături de Spania şi SUA. De partea cealaltă, Argentina a suprins pe toată lumea când a învins Polonia şi s-a calificat de pe primul loc din grupă. Acum, are un adversar puternic, Serbia, dar a evitat un adversar şi mai greu, Spania. Ultimul meci direct dintre cele două formaţii a fost câştig surprinzător de Argentina, în 2016. Acum, fiind vorba despre un meci cu o miză foarte mare, ne aşteptăm să vedem o victorie fără emoţii a sârbilor, la handicap.

Al doilea meci de pe biletul zilei de la Campionatul Mondial de baschet este cel dintre Polonia şi Spania. Aici nu se pune problema de favorită, singura necunoscută fiind diferenţa de scor între cele două naţionale. Spaniolii doresc să arate că sunt în formă maximă, aşa că mizăm pe un duel în care ibericii vor conduce de la început şi se vor impune fără probleme în acest duel din sferturile de finală.

Dacă joci acest bilet la Fortuna, alături de un alt meci programat în sferturi, poţi câştiga cu 10% mai mult. Mai multe detalii aici.

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare