Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de la US Open (30 august 2021). Meciurile româncelor ne aduc 430 de lei

Biletul zilei de la US Open (30 august 2021). Prima zi de concurs pe tabloul principal de la US Open aduce multe nume româneşte. Astăzi, pariem pe meciurile a trei dintre reprezentantele noastre, două dintre ele favorite la calificarea în turul următor. Toate partidele încep după ora 21:30. Avem o cotă totală de 4,28, adică un câştig de aproape 430 de lei.

Ana Bogdan, favorită

Biletul zilei de la US Open (30 august 2021). Ana Bogdan, locul 102 WTA, are o adversară teoretic facilă în Rebeka Masarova (231 WTA). E al treilea meci de pe terenul 9, după alte două partide, una de feminin, cealaltă de masculin. Spanioloaica a înregistrat o creştere în joc, în ultima perioadă. Ca să ajungă pe tabloul principala, a trecut prin trei tururi preliminare, în cel mai recent învingând-o pe Jaqueline Cristian cu 2-1 la seturi. Ana Bogdan are, însă, mai multă experienţă şi calitate. „Ana Bogdan câştigă” are cota 1,62.

Begu, mai bună în directe

Biletul zilei de la US Open (30 august 2021). Iriga Begu dă piept cu Andrea Petkovic. Apropiate în clasamentul WTA, locul 63 faţă de 68, cele două s-au înfruntat de şase ori de-a lungul timpului, iar pe teren rezultatul e egal, 3-3 la succese. Begu, în statistici, mai are o victorie prin retragerea adversarei. Pe hard, suprafaţă pe care se va juca şi în această seară (e al treilea meci de pe terenul 12), Begu are 2-1 la meciuri. Tot românca e favorită şi are cotă 1,65 la victorie.

Ruse, în creştere

Biletul zilei de la US Open (30 august 2021). Cel mai greu meci, dintre reprezentantele noastre, îl are Gabriela Ruse contra Marketei Vondorousouva. Va fi al treilea pe terenul 4. Cehoaica e locul 38 WTA, faţă de 108 Ruse, şi a avut evoluţii bune şi foarte bune în sezonul de hard. La Jocurile Olimpice a jucat finala, dar a pierdut la Bencic, jucătoarea care avea să o scoată şi de la Cincinatti. Iar la Chicago a pierdut la Alize Cornet, finalista turneului. Ruse e în creştere, a urcat aproape 100 de locuri, graţie sezonului de zgură cu titlu la Hamburg. E în premieră la US Open, după trei tururi preliminare şi pusă pe fapte mari. Chiar dacă porneşte cu şansa a doua, îi va da bătăi de cap Vondrousouvei. „Peste 18,5 game-uri” are cota 1,60.

Biletul zilei de la US Open (30 august 2021)

Biletul zilei de la US Open (30 august 2021)

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate