Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de luni, 11 aprilie 2016 | Profit în start de săptămână – PIERDUT

Sursa foto: curios.com

Un meci din Liga 1, unul din Superlig și un altul din Allsvenskan formează biletul zilei de luni, 11 aprilie 2016, oferit de betmag.ro. Argumentele ți le prezentăm în rândurile ce urmează. 

# Botoșănenii s-au dezlănțuit după îndepărtarea lui Cristi Pustai, reușind scorul sezonului în partida cu ACS Poli: 6 la 1! CSMS Iași este la rândul său o echipă bună, în special în deplasare, doar că la precedenta vizita făcută la Botoșani a fost învinsă la zero, revanșându-se în retur cu un rezultat similar. Gazdele au o bună șansă de a se îndepărta de locurile retrogradabile după ce Chiajna a remizat acasă cu ultima clasată.

# Beșiktaș încheie etapa cu numărul 28 din Superlig împotriva celor de la Bursaspor, echipă de mijlocul clasamentului, dar aflată într-o perioadă excelente, cu patru victorii în ultimele cinci runde. Bursa a câștigat însă doar o dată la Beșiktaș în ultimii 20 de ani, iar gazdele sunt motivate la maximum după eșecul suferit de Fenerbahce, sâmbătă, la Konya. 

# Campionatul din Suedia abia a început, iar Malmo se poate concentra din nou în totalitate asupra sa. Angrenată în Liga Campionilor, Malmo a avut un sezon dezamăgitor pe plan intern, ratând prezența în cupele europene. Luni joacă împotriva lui Sundsvall, echipă în fața căreia n-a mai pierdut din 2005 și pe care a învins-o de șapte ori de atunci, 

BILETUL ZILEI DE LUNI, 11.04.2016
Botoșani – CSMS Iași 1X @ 1.33
Beșiktaș – Bursaspor 1 @ 1.44
Malmo – Sundsvall 1 @ 1.28
Curs final: 2.45 la Betfair

Sursa foto: curios.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate