Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de luni, 18 aprilie 2016 | Goluri și favorite – PIERDUT

Sursă foto: sportnews.libertatea.ro

Două meciuri de fotbal completează biletul zilei de luni, 18 aprilie 2016. La duelul dintre Viitorul și Pandurii mizăm pe goluri în ambele porți, în timp ce în Portugalia așteptăm o victorie a Benficăi. 

# În afara meciului disputat la Giurgiu cu Astra și pierdut cu 0-2, Viitorul a terminat în GG toate partidele oficiale jucate în 2016. Chiar dacă nu a mai câștigat din februarie, echipa lui Hagi practică un joc spectaculos, bazat pe atac. Identică este și strategia lui Edward Iordănescu la Pandurii, gorjenii fiind neînvinși în deplasare din luna noiembrie a anului trecut.

# Benfica a căzut pe locul 2, după ce Sporting a câștigat la Moreirense. „Vulturii” au un meci mai puțin disputat însă, pe care îl vor juca în această seară cu modesta Setubal. Oaspeții au o singură victorie din 16 posibile în acest an, și aceea venită pe teren propriu. Benfica se laudă cu cel mai bun atac din Portugalia, cu 78 de goluri înscrise în 29 de etape, dintre care 45 marcate acasă. 

Sursă foto: sportnews.libertatea.ro

fortuna 150

BILETUL ZILEI DE LUNI, 18.04.2016
Viitorul – Pandurii GG @ 1.90
Benfica – Setubal 1 @ 1.14
Cota finală: 2.16 la Betfair


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei. 


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate