Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de luni, 23 mai 2016 | Pariem pe etapa din Suedia – PIERDUT

Sursa foto: curios.com

Pentru biletul zilei de luni, 23 mai 2016, am ales doua meciuri din campionatul Suediei. Desigur, tinand cont de liga pe care am ales sa mizam, asteptam multe goluri la aceste partide. 

# Exceptand prima partida jucata in acest an, Hammarby a terminat in GG toate meciurile oficiale, 14 la numar. Atacul oaspetilor are parte de un test important luni seara, deplasarea cu Goteborg. Hammarby a pierzut la zero fiecare din precedentele patru jocuri disputate acolo. Goteborg nu exceleaza pe teren propriu in actuala stagiune, ultimele patru adversara marcandu-i cel putin un gol.

# Desi este o diferenta mare intre cele doua echipe in clasament, Malmo si Falkenbergs au oferit deseori meciuri spectaculoase, ultimele trei „directe” aducand nu mai putin de 20 de goluri. Falkenbergs a castigat doar unul din precedentele opt meciuri, insa a marcat de fiecare data. 

Sursa foto: curios.com

BILETUL ZILEI DE LUNI, 23.05.2016
Goteborg – Hammarby GG @ 1.70
Malmo – Falkenbergs Peste 2,5 @ 1.40
Cota finala: 2.40 la Betfair


bonussssse

ROMANII PARIAZA ONLINE LA FORTUNA!

La nici sase luni de la intrarea sa pe piata pariurilor online din Romania, Fortuna (D 2159/28.08.2015) i-a cucerit pe romani, zeci de mii de pariori avand deja cont deschis la aceasta agentie.

CALITATE | SIGURANTA | VARIETATE | LEGALITATE | DISTRACTIE

check-mark-3-xxlAi cel mai avantajos bonus de bun venit din Romania: 50% pana la 150 RON. Trebuie sa rulezi prima depunere doar de patru ori pe cote de 1.50! Poti paria pe aproape orice eveniment sportiv si nu numai, incepand cu meciurile din Liga 1 si terminand cu numele viitorului presedinte al SUA.

check-mark-3-xxlBanii tai sunt in siguranta. Depui usor si nu ai probleme cu retragerile. Si cei care nu au card bancar pot juca online! Ai parte de asistenta 24/7 din partea unei echipe de profesionisti, iar pariurile sunt validate la maximum un minut.

inregistrare, inscriere


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate