Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de luni, 25 aprilie 2016 | Am ales trei meciuri – PIERDUT

Sursa foto: tgnews24.com

Biletul zilei de luni, 25 aprilie 2016, este alcătuit din trei meciuri, toate din fotbal. Mizăm pe Liga 1, La Liga și Serie A, campionate ce-și dispută ultimele partide ale etapelor începute încă de vineri. 

# Înfrângerile cu Timișoara și Chiajna au adus-o din nou pe Voluntari în zona periculoasă a clasamentului, ilfovenii având nevoie de cel puțin un punct cu CSU Craiova pentru a nu rămâne și mai mult în urmă. Nici oltenii nu trec printr-o perioadă mai bună, luând un singur punct în precedentele trei etape. Gazdele pot conta din nou pe cel mai important jucător din lot, Hamed Kone.

# Celta Vigo vrea un loc cât mai bun pentru următorul sezon de Europa League, în timp ce Granada caută să rămână în prima ligă. Cu 54 de goluri primite, Celta are cea mai slabă defensivă din echipele aflate în prima jumătate a clasamentului. 

# Pariorii au parte de o după-amiază de luni extrem de atractivă, de la ora 16:00 fiind programat derby-ul etapei din Serie A dintre AS Roma și Napoli. Sicilienii au câștigat doar o dată pe Olimpico în ultimii 15 ani. Spectacolul ar trebui să fie asigurat de cele mai bune atacuri din Italia, Roma și Napoli marcând împreună 145 de goluri în acest sezon. 

Sursa foto: tgnews24.com

fortuna 150

BILETUL ZILEI DE LUNI, 25.04.2016
Voluntari – CSU Craiova 1X @ 1.40
Celta Vigo – Granada Peste 1,5 @ 1.25
AS Roma – Napoli Peste 1,5 @ 1.25
Cota finală: 2.19 la Fortuna


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră.

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate