Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Biletul Zilei de luni, 25 martie 2019. Să fie verde!

Ucraina vs Cehia
Ucraina vs Cehia

Începem săptămâna în forță, avem trei super cote pentru tichetul principal de astăzi și sperăm să fie verde. Continuăm cu preliminariile EURO 2020.

Biletul Zilei de luni, 25 martie 2019

Pentru prima oară după foarte mulți ani, Bulgaria are șansa de a se califica la un turneu final. Fotbalul bulgar a decăzut enorm în ultimul sfert de secol, însă de câțiva ani, cei de la Ludogoreț joacă constant în cupele europene, iar naționala profită de acest lucru din plin. Bulgarii au terminat pe locul 2 în Liga Națiunilor, chiar dacă au făcut parte dintr-o grupă extrem de echilibrată: Norvegia, Cipru, Slovenia.

Biletul zilei fotbal 25 martie 2019

Bulgarii nu au pierdut pe propriul teren în această competiție, iar din partidele de deplasare, Bulgaria a scos patru puncte. Bulgaria a remizat cu Muntenegru în prima etapă, iar acesta poate să fie un rezultat bun în vederea unei eventuale calificări la EURO. Kosovo se află de debutul în preliminarii, iar în amicalul de săptămâna trecută a remizat 2-2 cu Danemarca. Kosovo este neînvinsă de 11 partide consecutive, iar în grupa de Liga Națiunilor a defilat. Kosovo este neînvinsă pe propriul teren de șapte partide.

Albania trebuie să strângă rândurile după ce a pierdut acasă cu Turcia. Albanezii se gândesc la o calificare, însă cele două adversare, pentru locul 2 din grupă, sunt extrem de puternice. Albania nu a marcat în ultimele două deplasări consecutive, iar Andorra are o singură înfrângere, în ultimele șase partide disputate acasă. Ucraina și-a făcut cadou un punct la debut, un punct foarte important. Ucraina a remizat 0-0 în Portugalia și acum privește cu multă încredere această deplasare. Luxemburghezii au învățat mult fotbal în ultimii ani, iar din punct de vedere tactic stau foarte bine (vezi exemplul Dudelange).

Bilete câștigătoare