Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de luni, 4 aprilie 2016 | Ce meciuri îți recomandăm – CÂȘTIGAT

Sursa foto: fotospor.com

betmag.ro îți recomandă pentru biletul zilei de luni, 4 aprilie 2016, trei meciuri de fotbal. Primul este din Liga 1, în vreme ce următoarele două sunt din Superlig, respectiv La Liga. 

# Dorința de revanșă este mare în ambele tabere, Viitorul și Dinamo dezamăgind în play-off, unde nu au reușit să câștige niciun meci până acum. Cu o singură excepție, s-au marcat cel puțin două goluri în toate confruntările directe dintre aceste echipe, Viitorul câștigând ultimul  meci cu un neverosimil 5 la 1. 

# Kasimpașa a primit gol în fiecare din precedentele 11 meciuri jucate pe teren propriu, în nouă dintre acestea reușind la rândul său să marcheze. Nu a învins-o niciodată pe Beșiktaș acasă, echipă care i-a marcat nu mai puțin de 16 goluri în cele șase partide disputate acasă. 

# Levante își joacă una dintre ultimele șanse la menținerea în prima ligă. Are meci pe teren propriu cu Gijon, formație clasată doar cu o treaptă mai sus. 18 din totalul celor 24 de puncte adunate de Levante au venit pe teren propriu. Trei dintre punctele luate în deplasare au fost obținute tocmai la Gijon, unde codașa din La Liga a câștigat cu 3 la 0. 

BILETUL ZILEI DE LUNI, 04.04.2016
Viitorul – Dinamo Peste 1,5 @ 1.40
Kasimpașa – Beșiktaș Peste 1,5 @ 1.25
Levante – Gijon 1X @ 1.28
Curs final: 2.24 la Betfair

Sursă foto: fotospor.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate