Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei de luni. Mizăm pe turci și pe spanioli – CÂȘTIGAT

Sursa foto: www.gmx.at

Cele două partide de fotbal care formează biletul zilei de luni fac parte din două campionate puternice ale Europei, Primera Division și Super Lig.

Primul dintre ele, Eibar – Granada, ne promite multe goluri, mai ales dacă privim forma prin care trec gazdele, care au ajuns la trei victorii consecutive în campionat, în care au marcat minimum două goluri de fiecare dată. Mai mult, partida din tur ne duce și ea cu gândul la multe reușite, Eibar impunându-se la Granada acasă cu 3-1.

Al doilea meci de pe biletul zilei de luni este Eskisehirspor – Fenerbahce, unde trupa din Istanbul forțează o revenire pe locul unu în clasament, poziție pentru care se bate cu rivala din oraș, Beșiktaș. Trupa lui van Persie are un meci ușor la prima vedere, cu ultima clasată din campionat, care are doar 10 puncte în 17 etape!

Sursa foto: www.gmx.at

24

BILETUL ZILEI DE LUNI, 18 IANUARIE
Eibar – Granada Peste 1,5 goluri @ 1,44
Eskisehirspor – Fenerbahce  2 @ 1,53
Cota finală: 2.20 la Fortuna


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate