Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei de marți, 12 martie 2019. Championship ne aduce profitul

Publicat

pe

Wigan

Liga secundă din Anglia își dispută o etapă intermediară, avem parte de trei dueluri de foc, dueluri ce le-am ales pentru tichetul principal al zilei.

Biletul Zilei de marți, 12 martie 2019

Leeds poate profita de multele absențe din lotul celor de la Reading, însă problema este că gazdele nu pierd de trei etape consecutive. Reading are un egal și două victorii, iar cu aceste șapte puncte gazdele s-au ridicat deasupra liniei roșii. Reading a pus trei puncte între ea și prima echipă ce cade din Championship, iar în ultimele cinci etape nu pierde acasă. Dacă oaspeții de la Leads erau ceva mai atenți, acum puteau să fie pe primul loc și cu ceva avans de puncte.

Biletul zilei fotbal 12 martie 2019

Forma oscilantă o ține pe Leads în preajma locului secund, însă fără să se îndepărteze de locul 3. Leeds a primit 23 de goluri în deplasare, cinci dintre acestea fiind în ultimele cinci astfel de partide. Sheffield United este echipa ce o urmărește pe Leads de aproape, United are 68 de puncte și este cea mai bună echipă de propriul teren din Championship. Brentford este o echipă de mijlocul clasamentului, lipsită de grijile retrogradării, dar care are patru victorii în ultimele cinci etape.

Ultimele două dueluri s-au terminat „GG”. Wigan a obținut ultima victorie la începutul lunii februarie, de atunci, oaspeții au un bilanț extrem de slab: patru egaluri și două înfrângeri. Această serie modestă, a atras-o pe Wigan în horea retrogradării. Oaspeții se află la doar trei puncte de locurile aflate sub linie. Blackburn este în aceeași formă sportivă, doar că a acumulat mai multe puncte până acum. Gazdele au un total de 44 de puncte, dar au și șase înfrângeri în ultimele șapte etape.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii