Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Meciuri dezechilibrate în Liga Campionilor. Vezi biletul zilei de marți! – PIERDUT

Sursa foto: olumoonline.com

Biletul zilei de marţi e format din două partide din Liga Campionilor, ambele decisive în cursa pentru calificarea în optimile de finală.

Primul duel este din grupa C, între Astana şi Atletico Madrid. Trupa lui Diego Simeone se deplasează la cea mai slabă echipă din grupă, clasată pe locul patru, cu doar un punct obţinut, din egalul cu Galatasaray. În tur, spaniolii s-au distrat cu trupa din Kazahstan, pe care au bătut-o cu 4-0!

Înaintea partidei, Atletico este pe primul loc în grupă, cu şase puncte, la egalitate cu Benfica. Madrilenii sunt obligaţi să ia trei puncte din această deplasare, pentru a nu-şi complica şansele de calificare. Partida începe la ora 17:00.

Al doilea meci de pe biletul zilei este Manchester United – ȚSKA Moscova. Trupa din Manchester are viaţă grea în Ligă, cu doar patru puncte câştigate în primele trei etape. Englezii au pierdut cu PSV, au bătut-o pe Wolfsburg şi au terminat la egalitate partida din tur cu ruşii, scor 1-1. După terminarea primelor trei etape, Manchester United şi ȚSKA se află la egalitate de puncte, câte patru, în spatele  nemţilor de la Wolfsburg.

Louis van Gaal a vorbit într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei şi a spus că principalul obiectiv al englezilor este calificarea în optimile de finală, chiar dacă acest lucru presupune neglijarea meciurilor din Premier League. Aşadar, ne aşteptăm ca United să se mobilizeze şi să ia trei puncte din această partidă.

BILETUL ZILEI – MARŢI, 3 NOIEMBRIE
Manchester United – ȚSKA Moscova 1 @ 1,53
Astana – Atletico Madrid 2 @ 1,33
Cota finală: 2,03 la Unibet

Sursa foto: olumoonline.com

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

 

Agenții autorizate